Landbruksteknikk har U-plog fra Snowek

 

Landbruksteknikk har U-plog med mange muligheter

Landbruksteknikk har U-plog fra Snowek. U-plogen har mange muligheter, med så smal bredde som 2,80 meter ved transport, er det enkelt å ta seg frem på trange plasser.

Arbeidsbredden er desto større og U-plogen til Landbruksteknikk AS fra det finske selskapet Snowek er godt likt blant kundene. Snoweks U-plog er unik og gir muligheter få andre kan.

Meget fornøyd kunde

«Jeg var på utkikk etter en liten U-plog til min hjullaster og fant det hos Landbruksteknikk», sier en fornøyd Ronny Marvold hos Marvold Mekaniske, og det var ikke bare størrelsen som var viktig.

«I tillegg har U-plogen fra Snowek en positiv skjærevinkel som gjør at den ruller snøen i stedet for å presse den. Dermed går plogen lettere i snøen og rydding går bedre» fortsetter Ronny Marvold.

Leverer høy kvalitet

Snowek leverer ploger av høy kvalitet og unike løsninger. På U420 – U600HD har lagerforinger i bossene som minsker vandring og forlenger livslengden vesentlig på bolter og foringer. I tillegg har plogene robuste og fjærende skjæremekanismer og utløsningsmekanisme som gjør plogen robust og den er lett å skyve fremover.

U280-U520 har pulverlakkerte overflater som gjør at snøen flyter bedre og lakken holder lengre.

«U-plogen fra Landbruksteknikk AS ser ut til å ha høy kvalitet og enkelt vedlikehold. Jeg er godt fornøyd med valg av plog og anbefaler andre også U-plogen til Snowek», avslutter Ronny Marvold.