Technik-Plus såmaskiner

Technik-Plus såmaskiner

 

Technik-Plus såmaskiner fra Østerrike er av meget høy kvalitet. Landbruksteknikk kan fortelle om veldig mange fornøyde kunder.

Såmaskinene har høy kapasitet og finnes i forskjellige utgaver. En utgave til de aller fleste behov. Bestselgeren er Turbo-Jet Super 8.

Technik-Plus Turbo 8 er enkel og fin å bruke

En som har valgt å kjøpe såmaskin fra Landbruksteknikk er Jan Ingvar Aasen, som har valgt Technik-plus Turbo 8 med fire 12-volts vifter for best mulig lurftstrøm.
«Jeg valgte denne såmaskinen fordi den er enkel i bruk og passer til mitt behov», kan Jan Ingvar fortelle, og han er også godt fornøyd med servicen hos Landbruksteknikk. I tillegg til å være enkel i bruk, er den også lett å ta med seg. Den er sammenslåbar og bruker ikke mye mer bredde enn en vanlig traktor når man kjører langs veien.

Luftstyrt er en fordel

Man har noen fordeler ved å kjøpe luftstyrt såmaskin fremfor mekanisk. Man får sådd mer nøyaktig, noe som er avgjørende for hvor god avlingen blir, og man får større såbredde, noe som gir kortere arbeidstid, mindre kjøring på jordet og bedre økonomi i driften.

De fire viften gir en eksakt luftstrøm som garanterer nøyaktighet. Såkornene kommer dit de skal og man kan også arbeide i ønsket bredde.

Liten og lett traktor

Jon Ingvar har valgt en lett såmaskin, så han slipper å bruke tung redskap. Traktoren han bruker er en John Deere 5280, som er liten og lett. Dermed kommer han også tidlig i gang om våren med såingen.

«Jeg starter opp så fort det er mulig, ettersom jeg har en liten traktor. Såbredden på 6 meter gjør også at jeg kjører få ganger over jordet», forteller Jan Ingvar videre.

Seeder +

Det er noe ekstrautstyr man kan kjøpe om man ønsker enda enklere drift av såmaskinen sin. Seeder+ er smart og gir deg mye informasjon, slik som:
– Eksakt hastighet på traktoren
– Eksakt mengde kort i kg/ha
– Den programmerte mengde korn i kg/ha
– Hvor mye man har brukt i kg
– Hvor stort område man har sådd i ha
– Eksakt rpm på de hydrauliske viftene

«Et slikt hjelpemiddel gjør det enklere å følge med på såprosessen, og jeg får fulgt med fra traktoren», sier Jan Ingvar fornøyd.

God oppfølging

Avansert utstyr kan også gi hodebry, men Jan Ingvar er storfornøyd etter et års drift. Han forteller at første turen med såmaskinen ga noen små innstillingsproblemer, men selger var behjelpelig og fikk stilt inn maskinen og resultatet ble meget bra.

«Oppfølgingen jeg har fått av selger har vært strålende, og det er ikke noen sak å kjøpe avansert utstyr når de som selger har greie på produktene sine», avslutter en fornøyd Jon Ingvar Aasen.