JAKE Kranmontering

Top notch kranmontering på traktorer.

Jake er spesialister på montering på Valtra, New Holland og John Deere.

Contact us

Jake Kranmontering

Midt i vakre Lappajarvi i vestre Finland, i nærheten av den storslåtte innsjøen med samme navn, finner man JAKE Finland Oy, et familiedrevet selskap. Denne innsjøen ble skapt av et meteorittnedslag for omtrent 77 millioner år siden. Selv om JAKEs bedriftshistorie ikke går så langt tilbake, har selskapets røtter sin begynnelse på 1950-tallet. Det var da den lokale smeden Eero Uusimaki bygde den første smia på dette stedet og startet sitt arbeid med stål.

I dag designer, produserer og selger JAKE spesialutstyr. Dette inkluderer monteringssett for kraner og gravemaskiner, samt frontkoplinger for landbrukstraktorer.

JAKE har vært dedikerte til utviklingen av monteringssett siden 1987, og de har stolt vært den ledende produsenten i denne sektoren i Finland siden 1994. Deres sortiment strekker seg også til annet skogbruksutstyr som panserplater, bomstøtter, hydrauliske støttebein, stabilisatorer for foraksel og skogstank. Imponerende nok blir omtrent 75 % av disse produktene eksportert utenfor Finland!

JAKE Frontkoppling

Frontkoblingene har vært en del av JAKEs produkttilbud siden 1994. Ved design av JAKE Frontkoppling har hovedfokuset vært på tungt skyvearbeid, men selskapet har også ivaretatt landbrukets behov. JAKE Frontkoppling-serien inneholder ulike hurtigkoplinger for rask tilkobling av redskaper, hydrauliske øvre lenker og flere alternativer. For øyeblikket er Finland hovedmarkedet for JAKEs frontkoblinger.

https://en.jake.fi/

32p

Ønsker du tilbud på kranmontering til din traktor?

Ta kontakt med oss for tilbud.