Femac

Krattknusere til gravemaskiner

Femac er en Italiensk produsent av krattknusere, kranarmer og beitepussere som har dypt fokus i kvalitetsprodukter.

Contact us

T9 b

FEMAC Vegetasjonskontroll

Krattknusere

Vi leverer alle størrelser krattknusere til gravemaskiner.

I vårt sortiment har vi krattknusere til gravemaskiner fra 1 tonn til over 30 tonn.

Femac tilbyr et imponerende utvalg av hydrauliske krattknusere som gir deg de nødvendige verktøyene for effektiv vegetasjonskontroll og landskapspleie. Disse pålitelige og kraftige maskinene er designet for å møte de mest utfordrende oppgavene, og her er en oversikt over noen av produktene du kan finne:

HS-serien - Allsidighet og Produktivitet

Femac HS-serien av hydrauliske krattknusere er kjent for sin allsidighet og høye produktivitet. Disse maskinene er ideelle for vedlikehold av grøntområder, parker, og annen landskapspleie. Med forskjellige modeller tilgjengelig, kan du velge den som passer best for ditt behov.

HR-serien - Robust Konstruksjon

Femac HR-serien er kjent for sin robuste konstruksjon og pålitelighet. Disse krattknuserne er spesielt egnet for krevende oppgaver som vegetasjonshåndtering langs veier, jernbaner og i tøft terreng. De er bygget for å tåle tøffe forhold og levere konsekvent ytelse.

HX-serien - Presisjon og Effektivitet

Femac HX-serien er utviklet med fokus på presisjon og effektivitet. Disse krattknuserne er ideelle for finere vegetasjonskontrolloppgaver der nøyaktighet er viktig. De gir enestående resultater når det kommer til beskjæring og klipping av vegetasjon.

Tilbehør og Alternativer

Femac tilbyr også et utvalg av tilbehør og alternativer for å tilpasse krattknuserne etter spesifikke behov. Dette inkluderer forskjellige kniver og ekstrautstyr som gir ekstra funksjonalitet og fleksibilitet.

Kontakt oss for et godt tilbud på Femac krattknuser i dag

Vi ordner med gunstig frakt, levert rett hjem til deg.

T9 U Sb

Max. 500 karakterer