Reck silojevner

En bestselger til plansilo

Contact us

Reck Jumbo

Silojevner

Reck Jumbo

Den største modellen

Det finnes 6 forskjellige bredder på valsen, som varierer fra 2,25m til 3,10m (to standardbredder, de andre breddene med forlengelser). Valsens diameter er 98 cm, og den har 58/56 spredningsskovler sveiset på. Ytterligere fordeler inkluderer de to delene av dekselplaten (som gjør rengjøringen av maskinen enklere) og dobbel ledd i drivlinjen.

Reck Plantar

Silojevner

Reck Plantar

Den minste modellen

Plantar

Det finnes 6 forskjellige bredder på valsen, som varierer fra 1,73m til 2,70m (to standardbredder, de andre breddene med forlengelser). Valsens diameter er 98 cm, og den har 24/32 spredningsskovler sveiset på. Det er mulig å velge mellom en stiv eller hydraulisk svingbar maskin. Som tilbehør er en sidestopp for kasting (stiv), en belysningsenhet og oljemotordrift tilgjengelig.

Reck magna

Silojevner

Reck Magna

Mellomstørrelsen

Magna

Det finnes 6 forskjellige bredder på valsen, som varierer fra 2,17m til 3,02m (to standardbredder, de andre breddene med forlengelser). Valsens diameter er 114 cm, og den har 42/48 spredningsskovler sveiset på. For å beskytte girkassen er det to forskjellige overbelastningsvern tilgjengelig.