Velg mellom diverse tilbehør

Forlengere, automatisk mating..

Contact us

S23 C releajolla 2018 teksteilla ENG copy scaled

NAARVA TILBEHØR

AUTOMATISK STYRING MED RELEER

Automatisk kontroll for Naarva S25, S23 og S23C hogsthoder. Sensoren oppdager når slagbevegelsen er i den fjerne enden. Den kommanderer en retningsventil for å endre retningen på kvistbevegelsen. Sjåføren kan skjære opp bagasjerommet til ønsket lengde ved å trykke på lukkefunksjonen. Når ønsket lengde er nådd, bruker sjåføren gripeåpningsfunksjonen for å kutte treet. Sensorer og retningsventilen for automatisk styring er batteridrevet. Kontrollpakken inkluderer en lader og to batterier. Sjåføren kan alltid koble fra batteriet og betjene slaghøsteren manuelt om nødvendig. Kontrollsystemet hindrer ikke normal manuell kjøring på noen måte.

Det vil ikke være ledninger i kranbommen eller ekstra kontrollknapper i traktorens førerhus. Slaghøsterhodet gjentar slag automatisk når du holder funksjonen "lukket gripe" på. Kutting og slipp av toppen gjøres med "gripe åpen"-funksjonen. Hvis beskjæringshodet kolliderer med en kurve eller en tykk gren, endres retningen automatisk. Du kan også endre retning og delvis åpne grepet med «åpne» og «lukk».

S23 C mittalaitteella teksteilla ENG scaled

NAARVA TILBEHØR

BLUETOOTH-MÅLEENHET

Bluetooth-måleenhet er kompatibel med Naarva S23C og S23 høstehoder. Naarva S23C er et enkelt og lett høstehode for traktorer og 5-8 tonns gravemaskiner. Den egner seg til første tynning og høsting av trevirke, massevirke og energived.

Selve måleapparatet er plassert i høstehodet. Inne i et stålhus er et logisk kontrollsystem, et batteri og en Bluetooth-sender. Nettbrett eller en smarttelefon i kabinen er bare en skjerm for enheten. Du kan justere klippelengden med nettbrettet på et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Naarva S23C hogsthode kan kutte opp til Ø 30 cm (12″) trær. Diametermåling valgfritt.

  • Trådløs lengdemåling, automatisk kvisting og lengdekapping
  • Valgfri diametermåling
  • 7" nettbrettskjerm
  • Målehjul og kontrollsystem i høstehodet
1590

NAARVA TILBEHØR

JPK 23 forlenger

Naarva-hoder kan ikke monteres på gravemaskiner direkte på stedet for en skuffe (bortsett fra Naarva EV28-fellehode). Belastning fra graving av bom ville skade hodet for lett. Naarva-hoder må henge fra en rotator og en lenke. For rotatoren og lenken trenger du en forlengelse å henge dem fra. Vi leverer Naarva forlengelsesbommer for 5-8 tonns gravemaskiner (vi leverer også sterkere bommer med forsterket struktur for 8-15 tonns gravemaskiner). Forlengelsen er 1,2 meter lang for å sikre lang rekkevidde. Vår forlengelsesbom inkluderer også en støttefot. Støttefot gjør det lettere å bevege seg rundt og hjelper til med å snu med gravemaskinen.

Foten og bomforlengelsen er montert i midtdelen med inkluderte M24 bolter, skiver og Nylock-muttere.

Gravemaskinen har høyt trykk og det kan skade Naarva og rotator. Derfor reduseres
trykket med en dobbel sikkerhetsventil til 170–200 bar.

Du trenger toveis hydraulikk for å kontrollere Naarva og rotatoren. Naarva hogstmaskiner og fellehoder
krever en retningsventil for kontroll.