TMK 300

For maskiner fra 6 - 18 tonn.

Bestselgeren på maskiner fra 8 til 16 tonn, den er veldig lett og tar virke helt opp til 30 cm i diameter.

Contact us

TMK 300

Kuvapankki 2

TMK 300

Moderne trefeller til gravemaskinen

TMK 300 er en fantastisk god trefeller til gravemaskin, den er konstruert på en måte som gir deg optimal kraft og raske kutt samtidig som det kan monteres på både kvister og oppsamler.

Oppsamler funksjonen er et veldig effektivt hjelpemiddel som bidrar til at du kan ta flere trær før du må legge fra deg, noe som sparer deg for utrolig mye tid i lengden.

Kvistefunksjonen har også et unikt design som gjør at den greier å ta hele diameteren ved å dra opp / ned når treet fortsatt står på rot.


TMK 300 kan leveres med dette tilleggsutstyret:

Den geniale oppsamler funksjonen er særdeles å anbefale til deg som ønsker maksimal effektivitet og som kanskje er lei av å legge fra deg et og et tre, spar tid og penger i lengden med dette utstyret.

TMK Kvistefunksjon det er vel kanskje noe av det mest moderne og geniale innen moderne trefelling på gravemaskiner, her har du en som faktisk greier hele diameteren med kniver over og under og på sidene.

TMK 300 kan nå også leveres med rotator.

Solid forlenger

Solid forlenger som gir deg 80 cm ekstra rekkevidde, denne er også veldig populær siden du får trær og busker litt lengre bort og forlenger levetiden på slanger, lakk osv.

Hydraulisk forlenger

Kanskje du trenger mer rekkevidde? da er den hydrauliske bommen noe for deg.

Standardfeste

TMK 300 leveres med standardfeste, velg mellom S40, S50 eller S60 (boltmønster har samme design på alle forlengere).

Sylindervalg

TMK har også en patentert sylinder som heter TMK Turbo, denne har to steg (Steg 1 går hurtig og steg 2 gir deg mer kraft når du trenger det), fordelen med Turbosylinder er at den trenger litt mindre oljemengde, noe som en rototilt ofte struper.

Vi har også to andre sylindere å tilby, nemlig `HD sylinder` som har en veldig grov diameter og er ment for bruk på harde tresorter og `Større normal sylinder` som gir litt ekstra kraft enn standardsylinderen.

Sveiseplate med ferdig hullmønster er et godt alternativ for deg som har et annet type feste eller ønsker å sveise på et kombifeste selv.

Brushgrapple er en ekstrakniv som sveises på under armen for å kunne klippe småtteri som gjerne sklir mer, du kjenner sikkert til det på sommeren når selje og lignende er for myk og fleksibel.

Vi anbefaler Brushgrapple til alle som kjøper TMK.

Vil du montere på en stokksplitter på din TMK Trefeller? dette er nå tilgjengelig for salg.